[Dataperf] Insert Key not Working

Udo Tjalsma udo at tjalsma.nl
Mon Mar 27 17:47:58 CEST 2017


Fixed it.
Reply to: is now going to the list again.

Sorry for this.

Regards,
Udo




Met vriendelijke groet,
Udo Tjalsma


2017-03-27 17:42 GMT+02:00 Udo Tjalsma <udo at tjalsma.nl>:

> Hello Ralph,
>
> You are correct.  I have to check that. in the settings. The server had an
> update and probably the list software too and the settings seem to have
> changed.
> I'll fix it.
>
> Regards,
> Udo
>
>
>
> Met vriendelijke groet,
> Udo Tjalsma
>
>
> 2017-03-27 16:50 GMT+02:00 Ralph Alvy <ralph at ralphalvy.com>:
>
>> I bet Don is posting to the person who sends the message instead of the
>> group. I notice that default address in these messages are the person, not
>> the group.
>>
>> On 26 Mar 2017, at 20:26, Don Friedman wrote:
>>
>> Hi both Tim and Ralph - good to hear from you! That approach was tried
>> but did not work. I suggested removing the MS Office installation to see if
>> that fixed the problem and also to ask around the VDos support blog to see
>> if there's a workaround within VDos. Or if Jos could add one.
>>
>> Sure wish the group site worked . . . it isn't posting my entries.
>>
>>
>>
>>
>> *Don FriedmanProfessionalRecords.Com LLCPRS Data Systems*
>>
>>
>>
>> *205 S Main StreetPittsburgh, PA   152151-800-PRS-FILE 412-784-1615 Fax*
>> *412-400-3881 Cell/Text*
>>
>>
>> On Sun, Mar 26, 2017 at 11:16 PM, Ralph Alvy <ralph at ralphalvy.com> wrote:
>>
>>> Sounds like he's referring to various MS products disabling the Insert
>>> key from overwriting, be default, so you have to go into each of those
>>> apps' settings to re-enable it.
>>>
>>>
>>> On 26 Mar 2017, at 20:05, Tim Rude wrote:
>>>
>>> We're only getting half of the conversation thru the list so I don't
>>>> know what all was suggested that hasn't worked. How about bringing the rest
>>>> of us up to speed? :)
>>>>
>>>> On March 26, 2017 3:46:24 PM CDT, Brendan Magill <brendan at magill.co.uk>
>>>> wrote:
>>>> Hi again Don and all,
>>>>
>>>> No, that doesn’t work.  I changed the setting in Word and then tried DP
>>>> with no success.  I then shut down and restarted my system and tried it
>>>> again but still no success.  Very strange.
>>>>
>>>> Let’s see whether anyone else has had this problem and found a way
>>>> around it.
>>>>
>>>> Thanks for trying Don.
>>>>
>>>> Cheers,
>>>>
>>>> Brendan.
>>>> --
>>>>
>>>> BRENDAN MAGILL
>>>> Business, Employment &
>>>> Disability Consultancy
>>>>
>>>> 14 Barry Street
>>>> Worcester
>>>> WR1 1NR
>>>> England
>>>>
>>>> Phone(UK): 01905 28286
>>>> Phone(International): +44 1905 28286
>>>>
>>>> Email: brendan at magill.co.uk
>>>>
>>>> Web: www.magill.co.uk
>>>> _______________________________________________
>>>> Dataperf mailing list
>>>> Dataperf at dataperfect.nl
>>>> http://lists.dataperfect.nl/cgi-bin/mailman/listinfo/dataperf
>>>>
>>> _______________________________________________
>>> Dataperf mailing list
>>> Dataperf at dataperfect.nl
>>> http://lists.dataperfect.nl/cgi-bin/mailman/listinfo/dataperf
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Dataperf mailing list
>> Dataperf at dataperfect.nl
>> http://lists.dataperfect.nl/cgi-bin/mailman/listinfo/dataperf
>>
>>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.dataperfect.nl/pipermail/dataperf/attachments/20170327/54744af3/attachment-0001.html>


More information about the Dataperf mailing list